Ravintola Pyöreä Torppa

Tapahtumat

—karaoketanssit—
18.4.2024 klo 16 alkaen

Hyväntuuliset karaoketanssit jälleen torstaina 18.4. klo 16 alkaen! Järjestäjänä Karaoke Club Kouvola.
Tervetuloa mukaan lauluun ja tanssiin!
Karaoketanssit (1920 x 1080 px)

Eläkeliitto Kouvolan yhdistys järjestää taas suosituksi tulleet , karaoken siivittämät,
päivätanssit tammikuusta toukokuuhun. 
Tervetuloa mukaan laulun ja tanssin iloiseen tunnelmaan!

Torpan perinteiset asiakaspikkujoulut

TERVETULOA  MUTTERIN ASIAKASPIKKUJOULUIHIN!

KE 13.12.2023  |   KLO 21 ALKAEN

Illan kepeässä ohjelmassa juomatarjoilua, kisailua ja tietenkin joulupukki riennoissa mukana. Ilta huipentuu arvontaan, jossa pääpalkinto joulukinkku! Pukki jakaa kaikille asiakkaille omat arpalipukkeet, joten kannattaakin olla ajoissa paikalla, ettet jää ilman omaasi. 

KLO 20–21

Illan tunnelmaan meidät virittää: Joulun Kosketus –uusien joululaulujen konsertti  | Juontaa Päivi Pihlavuori | Esiintyjinä paikalliset solistit

PIKKUJOULUSESONKI 2023

—heittäydy laulun ja tanssin tunnelmaan—

MUTTERIN KARAOKE KRUUNAA HAUSKAN ILLAN!

Olet sitten parketin partaveitsi,  illan karaoketähti tai haluat vain nauttia Torpan tarjoiluista ja tunnelmasta—tässä koko kansan paikassa varmasti viihtyy yli ikäpolvirajojen. 

Otamme vastaan RYHMIEN PÖYTÄVARAUKSIA AIKAVÄLILLE 18-21. Voit myös tilata ennakkoon kuuluisaa graavilohileipäämme tai kertoa muista varaustoiveistasi yhteydenotossasi. Meihin saat yhteyden sähköpostilla sekä Messenger- ja IG Direct viesteillä. 

Tervetuloa hauskanpitoon! 

Vuoden 2023 karaokemestareita ovat
sanna mäkelä ja pasi kolehmainen!

Vuodesta 1994 järjestämämme tasokas KaraokeMestari Gold -karaokekilpailu käynnistyy jälleen lokakuussa!

KaraokeMestari Gold 2023 lauletaan naisten ja miesten sarjoissa, joissa molemmissa pääpalkintoina huikeat 500 euroa (lahjaveron maksaa Pyöreä Torppa) . Myös molempien sarjojen kolme parasta laulajaa palkitaan kaiverretuin kisavuosi 2023 -pokaalein.

Bonuksena arvomme vielä jokaisessa osakilpailussa laulajien kesken kolme 20 euron lahjakorttia paikalliselle Tykkimäen Saunalle, joten kaikilla kisaan osallistuneilla on mahdollisuus voittaa itselleen pieni palkinto. 

OSAKILPAILUT

To 5.10.2023

 To 19.10.2023

To 2.11. 2023

Osakilpailuja on kolme, joista jatkoon päässeet jatkavat suoraan finaaliin. Osakilpailussa jokainen kisaaja laulaa kaksi valitsemaansa kappaletta, joten niin sanottuja laulukierroksia on kaksi. Omavalintaisiin kisabiiseihin voi valita haluamansa karaokeversion —valitut versiot on ilmoitettava ennen itse kilpailun alkua.  

Ilmoittautuminen alkaa kisapäivänä klo 20 ja kilpailu starttaa klo 21. 

Voit myös ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla ravintola@pyoreatorppa.fi Kerrothan viestissä koko nimesi, puhelinnumerosi, kilpailukappaleet sekä, minä päivänä haluat osallistua.

FINAALI 

KE 15.11.2023

KaraokeMestari Gold 2023 on kaikille avoin karaokekilpailu –huomioithan kuitenkin, että ravintolassamme voi asioida vain täysi-ikäisenä.

TERVETULOA MUKAAN TORPAN KISATUNNELMAAN!